Skip to main content

Algemene ledenvergadering svTEO 6 mei 2019

Afgelopen maandagavond is in de kantine een Algemene ledenvergadering gehouden om een nieuw bestuur te verkiezen voor de svTEO.
Aangezien er geen tegenkandidaten ( smiley ) waren deze avond  was het al heel snel duidelijk dat het nieuwe bestuur aan de slag kan!

Peter Bult wenste het nieuwe bestuur al het goeds en bedankte de oud bestuursleden voor hun inzet, met een speciaal woord van dank aan Peter en Ciska  Kooistra voor de "barcoördinatie" van de afgelopen jaren.

Hierna werd de voorzittershamer symbolisch overgedragen aan Gerben van der Hoek als nieuwe voorzitter van de svTEO. Gea de Vries is verkozen als secretaris, Bert Bruulsema blijft aan als penningmeester.

  

Ook alle andere kandidaten, Marco van Dijk (Bestuurslid voetbal jeugd) en Joost de Jeu, Aris Bogema, Bart Corporaal en Sander Bogema (Bestuurslid algemeen) nemen plaats in het bestuur.

Als nieuwe voorziiter nam Gerben alvast afscheid van Peter & Peter, bedankte hun voor hun inzet de afgelopen jaren, met de belofte dat op de vrijwilligers BBQ er op een passende wijze een officieel afscheid volgt.

  

Laten we er met elkaar als vereniging voor zorgen dat dit nieuwe bestuur ook alle kansen krijgt om hun plannen de komende tijd en zeker in ons a.s. jubileumjaar uit te gaan voeren, samen met alle leden!

 

Joop

  • Hits: 3455

De website van de svTEO maakt gebruik van enkele cookies, uitsluitend voor het goed functioneren van pagina! Door het gebruik van de site of het sluiten van deze melding gaat u hiermee akkoord.