Skip to main content

Opzeggen lidmaatschap

Opzeggen lidmaatschap

Opzeggen van het lidmaatschap voor een van de afdelingen van de sportvereniging TEO. Voetbal. Opzeggen van het lidmaatschap van de afdeling voetbal kan maar één keer per seizoen. Opzeggen moet schriftelijk of per mail bij de secretaris, voor 1 juni van het lopende seizoen. Meld u zich later af, blijft het lidmaatschap nog één volledig seizoen gehandhaafd. Loopgroep. Opzeggen moet schriftelijk of per mail bij de secretaris van de sportvereniging. Indien u zich vòòr 1 juni of 1 december afmeldt, stopt de contributie per 30 juni resp 31 december. Meld u zich later af, dan blijft de contributie nog een half seizoen verschuldigd. Meld het ook aan de trainer. Opzeggen van het lidmaatschap van de loopgroep kan twee keer per seizoen.

Lees verder

  • Hits: 6653

Colofon

Organisatie

               
Organistatie Bestuur Organisatie Seniorenvoetbal
Voorzitter: Vince Haak
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / tel: 06-34107894
Contactpersoon/wedstrijdsecretaris senioren: Jesper Schothorst 0610341401
Secretaris: Robin van Dijk
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / tel: 06-53908343
Penningmeester: Lars Leeman
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / tel: 06-29765842
Algemeen bestuurslid: Bram Koorn
Loopgroep: Marije Brouwer
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sponsoring: Lars Leeman (LL)
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / tel: 06-29765842
Jeugdvoetbal:
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees verder

  • Hits: 9240

ALV svTEO 2016

Datum ALV is bekend, info wordt geplaatst zodra het bekend is!

  • Hits: 8017

geen Oud Papier tijdens de bouwvak!!

Onze excuses voor de wellicht wat onduidelijke communicatie vwb het ophalen van het oud papier. Er is echter tijdens de bouwvak, in tegenstelling tot wat er op de afvalwijzer staat, geen route voor ophalen van oud papier!!!

Ook willen wij u vragen om het oud papier zoveel mogelijk te bewaren voor de eerste maandag van september ipv het deponeren bij het dorpshuis.

 

 

  • Hits: 8227

Uitslag voetbalpoule STEO TEO Stedum

Het EK is afgelopen...... Portugal de winnaar door één wedstrijd te winnen in 90 minuten, maar verliezen doen ze ook niet. Jammer dat Ronaldo uitviel, je kunt zeggen van hem wat je wilt maar dit gun je niemand!
Freek Rietsema is de winnaar van de poule en wint dus de eeuwige roem. Lieneke Leeman keurig derde, en die wint dus de familie strijd Leeman! Gefeliciteerd! Robert Majoor heeft door een sterk eindschot nog net van paps gewonnen, hij is dus de familie Majoor kampioen!

Iedereen weer bedankt voor het meedoen, ik heb het weer een leuke bezigheid gevonden!
Hieronder de Top 10 de overige plaatsen zijn te vinden op http://www.sjosteo.com/EK2016/index.php?location=score

Joop

Stand top 10

  • Hits: 8081

EK 2016 Voetbalpool

ek 2016 logoOok dit jaar gaan we ondanks het niet meedoen van het Nederlands elftal  een voetbalpool organiseren. Iedereen met een connectie met de svTEO  en SJO STEO mag meedoen aan de voetbalpool!

Wat is belangrijk om te weten:

  • Registreer je op de pagina www.sjosteo.com/EK2016/
  • Vul de westrijden in, maar het meest belangrijk vul alle wedstrijden in , ook de 1/8, 1/4 halve en finale in.
  • Betekend dit dat als je de verkeerde ploegen voor de 1/8 finale hebt gekozen alles afgelopen is, NEE. Je kunt tijdens het hele EK tot het moment dat de actuele wedstrijd begint de uitslagen nog wijzigen, dus je kunt gedurende de hele EK nog wedstrijduitslagen wijzigen. 
  • Wat kun je niet meer wijzigen. De 1/8, 1/4, halve en finale deelnemers die jij verwacht, maar je kunt nog steeds de actuele uitslagen veranderen. Blijf dus het hele EK actief met de pool bezig.
  • Ook de extra vragen kun je nadat het EK is begonnen (10 juni) niet meer wijzigen. Dit betekend dus ook dat je voordat het EK begint de extra vragen en de teams die vanaf de 1/8 finale nog spelen, moet hebben ingevuld/beantwoord! 

Hoop dat we met elkaar een leuk EK krijgen, blijft verschrikkelijk zonde dat het Nederlands elftal niet deelneemt.

WAAR ? www.sjosteo.com/EK2016

 

Joop de Vries 

  • Hits: 8537

Zaterdag 9 april

GRC Groningen 1 - TEO 1 

Aanvang 14.30 uur | Vertrek 13.10 uur | Scheidsrechter D. Durik |

 


Holwierde 2 - TEO 2

Aanvang 14.30 uur | Vertrek 13.30 uur | Scheidsrechter n.n.b. |

 


 

  • Hits: 7896

Oud Papier ophalen

Gezien het weer van vandaag, wordt het oud papier NIET  opgehaald. Wilt u het volgende week dinsdag 12 januari bij de weg zetten, dan komen we het weer ophalen!

 

Alvast bedankt.....

Henk de Jager en Heino Dijkman

  • Hits: 8324

Nieuwjaarsborrel

 

  • Hits: 6645

De website van de svTEO maakt gebruik van enkele cookies, uitsluitend voor het goed functioneren van pagina! Door het gebruik van de site of het sluiten van deze melding gaat u hiermee akkoord.