Skip to main content

WK2018 Voetbalpool svTEO/SJOSTEO

Over ongeveer 20 dagen begint het WK 2018 in Rusland, jamergenoeg weer zonder het Nederlands-elftal maar daar raken we langzamerhand aan gewend.

Toch ook deze keer weer de spannede WK-pool voor de leden, met als hoofdprijs DE EEUWIGE ROEM! Voor een aantal families is de familie strijd misschien nog wel belangrijker. Ik hoop dat iedereen zich weer op geeft uiteraard ook heel veel jeugdleden! 

De opzet van de pool is inmiddels redelijk bekend neem ik aan. 

Allereerst moet je je aanmelden, heel belangrijk! Ga naar https://wk2018.joopdevries.com/
 

Begin met het voorspellen van de wedstrijden, en vul alles in tot en met de finale. Tot een uur voor aanvang van de wedstrijd is het nog mogenlijk je ingevulde uitslag te wijzigen, maar VUL WEL EERST alles in! Voor de landen die je ingevuld hebt in de knock-out fase zijn weer punten te verdienen. Als je vooraf deze landen niet goed hebt, kun je nog steeds tot een uur voor aanvang van de westrijd een uitslag invullen waar ook weer punten mee te verdienen zijn.
Vul ook voor aanvang van de EERSTE WEDSTRIJD de EXTRA VRAGEN in, deze zijn na het begin van het WK niet meer te wijzigen, en deze extra punten wil je niet mislopen!

Ik hoop dat weer veel mensen mee doen, ik zal er weer voor zorgen dat zo spoedig mogenlijk na afloop van elke wedstrijd de actuele punten stand op de site te vinden is!

Joop

  • Hits: 4710

De website van de svTEO maakt gebruik van enkele cookies, uitsluitend voor het goed functioneren van pagina! Door het gebruik van de site of het sluiten van deze melding gaat u hiermee akkoord.