Skip to main content

4 mijl

Niet alleen op de sportvelden van sv TEO zelf worden mooie evenementen georganiseerd, ook daarbuiten is genoeg te vinden op sportief vlak, zoals de welbekende 4 mijl van Groningen.

Daarom stond afgelopen zondag 8 oktober een afvaardiging van 7 lopers van de loopgroep aan de start in Haren, om vervolgens de 4 mijl (6,4km) richting de finishboog op de Vismarkt te lopen.

Tempo maken was in de drukte nog niet zo makkelijk, maar voor de meeste lopers ging het vooral om de gezelligheid. Onderweg waren de bandjes, supporters en spandoeken een welkome afwisseling. Remon Schultinga kwam met een tijd van 33:44 als eerste van de loopgroep over de finish. Volgend jaar hopen we met nog meer gezellige sporters aan de start te staan! Zin om af en toe mee te trainen, of mee te doen met loopjes? Neem even contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of train vrijblijvend een keer mee (donderdagavond 19:30)

Uitslagen:

1) Remon Schultinga (33:44)

2) Christiaan Balkema (34:08)

3) Marije Brouwer (41:07)

4) Harkelien Kruijer (41:40)

5) Hermann Reinders (42:12)

6) Inge Westerhof (43:35)

6) Sandra Westerhof (43:35)

 

 

De website van de svTEO maakt gebruik van enkele cookies, uitsluitend voor het goed functioneren van pagina! Door het gebruik van de site of het sluiten van deze melding gaat u hiermee akkoord.