Skip to main content

Zweten, spierpijn, maar vooral veel plezier: de Ten Poster Meul’n Loop een groot succes!

Hardlopen: of je het nu doet voor de snelste tijd, om fit te blijven, of voor de gezelligheid: er is altijd wel een reden om je hardloopschoenen uit de kast te pakken. Dus zie je op een mooie avond langs het Damsterdiep of het fietspad met regelmaat een paar sportieve dorpsgenoten hardlopen.

Maar één keer per jaar staat Ten Post écht in het teken van hardlopen: tijdens de Meul’n Loop van sv TEO!  
Ook dit jaar was de Meul’ n Loop weer een daverend succes. Op 23 mei stroomde het dorp vol met meer dan 200 hardlopers uit de hele provincie, die het mooie rondje om ons dorp kwamen mee rennen. 

Kids Run
Eerst mochten de basisschoolkinderen laten zien hoe snel ze konden: om 19 uur klonk het startschot voor de jeugdloop. Ruim 30 kinderen uit Ten Post en omliggende dorpen deden mee. Aangemoedigd door het publiek vlogen ze over het veld. Moe maar trots kwamen ze over de finish, waar ze allemaal een medaille kregen. 

Meul1
 

 

 

 

 

 

 

5 en 10 kilometer
Daarna waren de volwassenen aan de beurt. Met een opkomst van 207 lopers uit de hele provincie was het evenement enorm geslaagd. Voor sommige deelnemers waren de 5 of 10 km behoorlijk afzien, maar gelukkig stonden overal dorpsgenoten langs de lijn om de lopers aan te moedigen. 

Snelste tijden: 

heren, 5 km:  Thijmen van der Loop Groningen  16:41
dames, 5 km: Renske Linstra  Groningen  19:00
heren, 10 km: Arjan Feenstra  Groningen  34:54
Dames 10 km: Rosalien Faber Groningen  43:30 

Vanuit de deelnemers uit Ten Post ging de familie Leeman er met de snelste tijden vandoor: op de 5 km was Lars Leeman met 25:08 de snelste man, en Denise Leeman kwam met een tijd van 27:41 als snelste vrouw over de finish. Christiaan Balkema (51:53) en Marijke Huisman (1:00:20) waren de snelste ten Posters op de 10 km. De uitslagen kun je bekijken op: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2024052300971.
We willen alle vrijwilligers en deelnemers bedanken, en hopen jullie allemaal volgend jaar weer te verwelkomen bij de volgende editie van de Meul’n Loop!  


En ben je ook enthousiast geworden? Meld je dan aan bij de loopgroep: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Meuln2

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk al de foto's terug hier op de website

 

 • Hits: 128

Meul’n Loop 2024

 

 

Doe mee met Ten Poster Meul’n Loop 2024!

Op donderdag 23 mei organiseert SV TEO de gezellige Meul'n Loop. Een prachtig rondje van Ten Post naar Winneweer.

Of je nu beginnend recreatief hardloper bent, of mee wilt doen voor de winst: de meul’n loop is voor iedere loper een mooie uitdaging!

Er kan gekozen worden uit twee afstanden: 5 en 10 KM.

Informatie:

 

Adres: B. Kuiperweg 11, Ten Post.
Inchrijving:                . Vanaf 17:30 uur in de Sportzaal. Daar zijn ook kleedkamers en lockers aanwezig.
Start:

19: 00 Kids Run
19:30: start Meul’n loop

Parkeren: Parkeren kan op het eigen terrein of op dat van naastgelegen Houthandel Reinders. Volg svp de instructies van de verkeersregelaar op.

 

Kids Run.
Voor kinderen (tm 12 jaar) is er om 19:00 uur een jeugdloop. De afstand is 1 km. Deelname is voor kinderen gratis, en deelnemers krijgen een medaille na afloop!

 • Hits: 788

4 mijl

Niet alleen op de sportvelden van sv TEO zelf worden mooie evenementen georganiseerd, ook daarbuiten is genoeg te vinden op sportief vlak, zoals de welbekende 4 mijl van Groningen.

Daarom stond afgelopen zondag 8 oktober een afvaardiging van 7 lopers van de loopgroep aan de start in Haren, om vervolgens de 4 mijl (6,4km) richting de finishboog op de Vismarkt te lopen.

Tempo maken was in de drukte nog niet zo makkelijk, maar voor de meeste lopers ging het vooral om de gezelligheid. Onderweg waren de bandjes, supporters en spandoeken een welkome afwisseling. Remon Schultinga kwam met een tijd van 33:44 als eerste van de loopgroep over de finish. Volgend jaar hopen we met nog meer gezellige sporters aan de start te staan! Zin om af en toe mee te trainen, of mee te doen met loopjes? Neem even contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of train vrijblijvend een keer mee (donderdagavond 19:30)

Uitslagen:

1) Remon Schultinga (33:44)

2) Christiaan Balkema (34:08)

3) Marije Brouwer (41:07)

4) Harkelien Kruijer (41:40)

5) Hermann Reinders (42:12)

6) Inge Westerhof (43:35)

6) Sandra Westerhof (43:35)

 

 

 • Hits: 839

Meul'nloop 2023

Doe mee met Ten Poster Meul’n Loop 2023!

Op 25 mei organiseert SV TEO de gezellige Meul'n Loop. Een prachtig rondje van Ten Post naar Winneweer.
Of je nu beginnend recreatief hardloper bent, of mee wilt doen voor de winst: de meul’n loop is voor iedere loper een mooie uitdaging! 


Er kan gekozen worden uit twee afstanden: 5 en 10 KM. 

Informatie. 
 

Adres:

B. Kuiperweg 11, Ten Post. 

Inschrijven:

Vanaf 17:30 uur in de Sportzaal. Daar zijn ook kleedkamers en lockers aanwezig. 

Start:

19: 00 Kids Run.

 

19:30: start Meul’n loop.

Parkeren:

Parkeren kan op het eigen terrein of op dat van naastgelegen Houthandel Reinders. Volg svp de instructies van de verkeersregelaar op.Kids Run.

Voor kinderen (tm 12 jaar) is er om 19:00 uur een jeugdloop. De afstand is 1 of 2 km. Deelname is voor kinderen gratis, en deelnemers krijgen een medaille na afloop!

 • Hits: 1067

Meul'nloop Clinic


Heb je nog nooit hardgelopen, maar wil je graag beginnen? Loop je al langer, maar wil je in een leuke groep trainen?  Met onze clinic voor beginners en hardloopgroep kan iedereen hardlopen!

Clinic: Onder professionele begeleiding werk je stapje voor stapje toe naar jouw eerste doel: De 5 km van de Meul'n Loop. Om daar te komen volg je vanaf donderdag 16 maart een super leuke clinic. Deze is elke donderdagavond om 19:30 uur in Ten Post of Ten Boer. Op 25 mei is het dan zo ver: Jouw deelname aan De Meul'n Loop! De kosten zijn eenmalig € 15,--. Daarvoor doe je mee aan de clinic en krijg je een startbewijs voor de Meul'n Loop (inclusief aandenken). 

Loopgroep: Al meer ervaren? Doe dan mee met de gezellige loopgroep. Samen train je en doe je mee aan leuke loopjes. 

Opgave: Wil je meedoen aan de clinic of de loopgroep? Meld je dan aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (ook voor meer info) of geef je op via het onderstaande formulier (Button)!

 

Opgave Formulier

 • Hits: 956

Meulnloop 2022 resultaten

Misschien was de opkomst nog iets te laag, maar wat was het weer leuk na twee jaar corona. De uitslagen staan op de website https://uitslagen.nl/ 

Deze foto's en nog ruim 500 meer staan in het fotoalbum op deze site

 • IMG 7379
 • IMG 7401
 • IMG 7439
 • IMG 7472
 • IMG 7483
 • IMG 7510
 • IMG 7519
 • IMG 7756
 • IMG 7804
 • IMG 7814
 • IMG 8049
 • IMG 8056
 • IMG 8068
 

 • Hits: 1886

Loop clinic van start!!

20 knal geel/ groene hardlopers in een cirkeltje! Wat was de eerste training van de clinic een succes!

Mooi initiatief!

 • Hits: 2053

De website van de svTEO maakt gebruik van enkele cookies, uitsluitend voor het goed functioneren van pagina! Door het gebruik van de site of het sluiten van deze melding gaat u hiermee akkoord.