Skip to main content

Loopgroep

De loopgroep is op de donderdagavond actief en na een kleine dip is ook deze afdeling weer nieuw leven in geblazen en mag deze tak zich weer verheugen in een groeiend aantal leden.
De leden van de loopgroep doen regelmatig mee aan wedstrijden in de regio maar ook zeker daarbuiten en worden er zelfs wedstrijden gelopen op Schiermonniloog of op Terschelling.

Loopgroep

De loopgroep is op de donderdagavond actief en na een kleine dip is ook deze afdeling weer nieuw leven in geblazen en mag deze tak zich weer verheugen in een groeiend aantal leden.
De leden van de loopgroep doen regelmatig mee aan wedstrijden in de regio maar ook zeker daarbuiten en worden er zelfs wedstrijden gelopen op Schiermonniloog of op Terschelling.

Contact personen

Functie Naam Telefoon Email
Contact Persoon Marije Brouwer   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Trainingstijden

Donderdagavond, start 19.30 uur bij het Dorpshuis
Kom ook eens meetrainen!


Loopgroep Nieuws

Nieuw bestuur svTEO

Met trots stellen wij het nieuwe bestuur van s.v. Teo aan jullie voor!

NieuwbestuurTEO2024Het nieuwe vijfkoppige bestuur zal met ingang van het komende seizoen het vorige bestuur volledig vervangen. Het is jullie waarschijnlijk opgevallen dat de nieuwe bestuursleden afgelopen seizoen al grotendeels meegedraaid hebben, wat maakt voor een soepele overdracht. De wisseling van de wacht betekent vanzelfsprekend ook het aftreden van het oude bestuur, Gerben van der Hoek, Joost de Jeu en Henk Majoor, die wij, ook namens alle leden, ontzettend willen bedanken voor hun inzet en toewijding de afgelopen jaren. Ondanks hun aftreding zullen wij hen natuurlijk rondom (of wellicht zelfs op) het veld nog blijven zien! 

Om de overdracht te markeren, hebben we het oude bestuur een welverdiend afscheidscadeau gegeven in de vorm van een bierproeverij.

Het nieuwe bestuur van sportvereniging Ten Post en Omstreken zal bestaan uit (op de foto van links naar rechts):
•    Vince Haak: Voorzitter
•    Lars Leeman: Penningmeester
•    Robin van Dijk: Algemeen Secretaris
•    Jesper Schothorst: Wedstrijdsecretaris
•    Bram Koorn: Algemeen Bestuurslid
•    Marije Brouwer : Contactpersoon Loopgroep (niet op de foto)

 

 

NieuwbestuurTEO20242

Lees meer

Zweten, spierpijn, maar vooral veel plezier: de Ten Poster Meul’n Loop een groot succes!

Hardlopen: of je het nu doet voor de snelste tijd, om fit te blijven, of voor de gezelligheid: er is altijd wel een reden om je hardloopschoenen uit de kast te pakken. Dus zie je op een mooie avond langs het Damsterdiep of het fietspad met regelmaat een paar sportieve dorpsgenoten hardlopen.

Maar één keer per jaar staat Ten Post écht in het teken van hardlopen: tijdens de Meul’n Loop van sv TEO!  
Ook dit jaar was de Meul’ n Loop weer een daverend succes. Op 23 mei stroomde het dorp vol met meer dan 200 hardlopers uit de hele provincie, die het mooie rondje om ons dorp kwamen mee rennen. 

Kids Run
Eerst mochten de basisschoolkinderen laten zien hoe snel ze konden: om 19 uur klonk het startschot voor de jeugdloop. Ruim 30 kinderen uit Ten Post en omliggende dorpen deden mee. Aangemoedigd door het publiek vlogen ze over het veld. Moe maar trots kwamen ze over de finish, waar ze allemaal een medaille kregen. 

Meul1
 

 

 

 

 

 

 

5 en 10 kilometer
Daarna waren de volwassenen aan de beurt. Met een opkomst van 207 lopers uit de hele provincie was het evenement enorm geslaagd. Voor sommige deelnemers waren de 5 of 10 km behoorlijk afzien, maar gelukkig stonden overal dorpsgenoten langs de lijn om de lopers aan te moedigen. 

Snelste tijden: 

heren, 5 km:  Thijmen van der Loop Groningen  16:41
dames, 5 km: Renske Linstra  Groningen  19:00
heren, 10 km: Arjan Feenstra  Groningen  34:54
Dames 10 km: Rosalien Faber Groningen  43:30 

Vanuit de deelnemers uit Ten Post ging de familie Leeman er met de snelste tijden vandoor: op de 5 km was Lars Leeman met 25:08 de snelste man, en Denise Leeman kwam met een tijd van 27:41 als snelste vrouw over de finish. Christiaan Balkema (51:53) en Marijke Huisman (1:00:20) waren de snelste ten Posters op de 10 km. De uitslagen kun je bekijken op: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2024052300971.
We willen alle vrijwilligers en deelnemers bedanken, en hopen jullie allemaal volgend jaar weer te verwelkomen bij de volgende editie van de Meul’n Loop!  


En ben je ook enthousiast geworden? Meld je dan aan bij de loopgroep: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Meuln2

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk al de foto's terug hier op de website

 

Lees meer

Meul’n Loop 2024

 

 

Doe mee met Ten Poster Meul’n Loop 2024!

Op donderdag 23 mei organiseert SV TEO de gezellige Meul'n Loop. Een prachtig rondje van Ten Post naar Winneweer.

Of je nu beginnend recreatief hardloper bent, of mee wilt doen voor de winst: de meul’n loop is voor iedere loper een mooie uitdaging!

Er kan gekozen worden uit twee afstanden: 5 en 10 KM.

Informatie:

 

Adres: B. Kuiperweg 11, Ten Post.
Inchrijving:                . Vanaf 17:30 uur in de Sportzaal. Daar zijn ook kleedkamers en lockers aanwezig.
Start:

19: 00 Kids Run
19:30: start Meul’n loop

Parkeren: Parkeren kan op het eigen terrein of op dat van naastgelegen Houthandel Reinders. Volg svp de instructies van de verkeersregelaar op.

 

Kids Run.
Voor kinderen (tm 12 jaar) is er om 19:00 uur een jeugdloop. De afstand is 1 km. Deelname is voor kinderen gratis, en deelnemers krijgen een medaille na afloop!

Lees meer

De website van de svTEO maakt gebruik van enkele cookies, uitsluitend voor het goed functioneren van pagina! Door het gebruik van de site of het sluiten van deze melding gaat u hiermee akkoord.