Wedstrijdzaken App

Wedstrijdzaken APP

Alle voetballeden
moeten een email
adres doorgeven!

Informatie

Wat gaat er veranderen

Het komende seizoen gaat de KNVB gebruik maken van de wedstrijdzaken app. Dit heeft voor alle leden gevolgen. Op deze pagina is informatie te vinden en staan de dingen die belangrijk zijn vermeld.

  ALLE VOETBAL LEDEN MOETEN EEN EMAIL ADRES DOORGEVEN AAN DE SVTEO!

Je kunt alleen gebruik maken van de app als/met het email adres wat bekend is bij de club!

Waarom email adres doorgeven

Vanaf het volgende seizoen gaat het controleren van de spelers voorafgaand aan de wedstrijd d.m.v. de app. Als je emailadres niet door de club in Sportlink is gezet, kun je je niet registreren voor de app.

Vul daarom zo spoedig mogelijk het onderstaand formuliertje in, dan kunnen wij je ACTUELE/WERKENDE emailadres in het KNVB systeem zetten. Als dit gedaan is krijg je een berichtje terug op je emailadres en kun je jezelf registreren voor de app. De app is er voor Android en de IPhone, niet voor een Windows telefoon en de Blackberry.

Voor wie is dit?

Het doorgeven van een emailadres geld voor alle spelende leden.

Ook leden waarvan al een email-adres bekend is graag onderstaan contact formuliertje invullen, dan weten we zeker dat alles actueel is voordat het seizoen begint.Voor de jeugdleden geld als ze de KNVB app willen gebruiken, kan dat ook alleen met het emailadres bekend bij de sportvereniging.
Van de meeste jeugdleden (svTeo) zijn emailadressen bekend. Als die zich proberen aan te melden en het wil niet stuur dan ook even je actuele emailadres in via het formuliertje. Waarschijnlijk staat er dan een oud email adres in de administratie.

OPGAVE EMAILADRES

Vul onderstaand contact formulier in!

Informatie pagina KNVB

De KNVB heeft een webpagina gemaakt met veel informatie.
Voor de KNVB informatie site KLIK HIER

Ook is er nog een KNVB pagina met veelgestelde vragen

Filmpjes

Wedstrijdzaken app

Spelersopgave wedstrijddag

pdf's met informatie

Voorbereiding mDWF
Handleiding officials mDWF
Handleiding teamleden mDWF
Handleiding wedstrijdsecretaris mDWF

VUL ZO SPOEDIG MOGELIJK JE GEGEVENS IN !!!!!! 
Wilt u meer informatie hebben, vragen kan aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees verder

Club van Vijftig

Club van Vijftig

De club van vijftig is in 2016 opgericht, met als doel extra geld te genereren voor de aanschaf van bijzondere dingen voor de jeugd van de svTEO. Het geld wordt niet gebruikt binnen de normale begroting van de svTEO en blijft daar volledig buiten. Elk lid van de Club van Vijftig betaald per kalenderjaar € 50,00! Opgave voor de Club van Vijftig kan door onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen.Opgave kan ook bij Aris Bogema!

table { width:100%; } table, th, td { border: 1px solid black; border-collapse: collapse; } th, td { padding: 5px; text-align: left; } //table#t01 tr:nth-child(even) { background-color: #eee; } //table#t01 tr:nth-child(odd) { background-color:#fff; } table#t01 th { background-color: Blue; color: white; }           Club van Vijftig       Aris en Gea Joop de Vries Edzo en Sandra Pim en Florien Hendrikus en Silvia Peter en Cisca Bart Corperaal Hendrik en Karin Wietse de Boer Johan Sandra en Bert Annetta en Corena Gera en Stefan Jan Henk en Marieke Freek en Helena RenseJan TEO 2 Jeroen en Klara .

Lees verder

Fuse
  • Bezoekers:
  • Vandaag 398
  • |
  • Gisteren 488
  • |
  • Deze week 1840
  • |
  • Deze maand 8858
  • |
  • Totaal 189078
webmaster : Joop de Vries Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © 2017 svTEO

De website van de svTEO maakt gebruik van enkele cookies, uitsluitend voor het goed functioneren van pagina! Door het gebruik van de site of het sluiten van deze melding gaat u hiermee akkoord.