Skip to main content

Meul'nloop Clinic


Heb je nog nooit hardgelopen, maar wil je graag beginnen? Loop je al langer, maar wil je in een leuke groep trainen?  Met onze clinic voor beginners en hardloopgroep kan iedereen hardlopen!

Clinic: Onder professionele begeleiding werk je stapje voor stapje toe naar jouw eerste doel: De 5 km van de Meul'n Loop. Om daar te komen volg je vanaf donderdag 16 maart een super leuke clinic. Deze is elke donderdagavond om 19:30 uur in Ten Post of Ten Boer. Op 25 mei is het dan zo ver: Jouw deelname aan De Meul'n Loop! De kosten zijn eenmalig € 15,--. Daarvoor doe je mee aan de clinic en krijg je een startbewijs voor de Meul'n Loop (inclusief aandenken). 

Loopgroep: Al meer ervaren? Doe dan mee met de gezellige loopgroep. Samen train je en doe je mee aan leuke loopjes. 

Opgave: Wil je meedoen aan de clinic of de loopgroep? Meld je dan aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (ook voor meer info) of geef je op via het onderstaande formulier (Button)!

 

Opgave Formulier

De website van de svTEO maakt gebruik van enkele cookies, uitsluitend voor het goed functioneren van pagina! Door het gebruik van de site of het sluiten van deze melding gaat u hiermee akkoord.